Ecologischreizen.nl hecht veel waarde aan verantwoordelijk omgaan met persoonlijke gegevens. Daarom zullen alle wetten met betrekking tot het recht op gegevensbescherming nauwkeurig worden nageleefd. Je persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Voor vragen aangaande de privacy verklaring kan je ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier.

De website van Ecologischreizen.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Alle genoemde reispartners, accommodaties en andere derden worden door Ecologischreizen.nl gecheckt. Echter kunnen wij niet garanderen dat deze derde partijen hun beloftes nakomen. Het boeken van een vakantie of het aangaan van een andere dienstverlening met een derde partij is dus altijd op eigen verantwoordelijkheid en risico. Heb je een negatieve ervaring met een van onze partners? Neem dan contact met ons op zodat wij hier anderen mogelijk voor kunnen waarschuwen.

Wijzigingen/updates

Ecologischreizen.nl behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via haar website.

Externe links

De website van Ecologischreizen.nl bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van onze website. Ecologischreizen.nl kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de betreffende externe links.

Intellectuele eigendom

De inhoud van deze website is gepubliceerd door Ecologischreizen.nl en auteursrechtelijk beschermd. Alle teksten, afbeeldingen (met uitzondering de foto’s afkomstig van derden), onderliggende broncode en software (inclusief applets) en al het overige materiaal op deze website vallen onder het auteursrecht van Ecologischreizen.nl en mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.