vacanceselect logo

√ Travelife Certified

√ Biedt hulp bij het verduurzamen van jouw vakantie

Bekijk het aanbod

Vacanceselect

Vancanceselect begon ruim 35 jaar geleden als familiebedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste campingaanbieders van Europa. Met meer dan 1200 vakantiebestemming in 16 Europese landen en een totaal van 31000 accommodaties, heeft Vacanceselect voor iedere vakantieganger wat wils. Of je nou van grote grote campings houdt, van kleine intieme kampeervakanties of luxe glampings, bij Vacanceselect vind jij jouw nieuwe outdoor kampeeravontuur. Vacanceselect is aangesloten bij bekende organisaties als ANVR, SGR en NCV en staan dus voor kwaliteit, betrouwbaarheid, transpiratie en zekerheid. Bij Vacanceselect ben je dus altijd goed gedekt mocht er iets misgaan.

Travelife Gecertificeerd

Vacanceselect is sinds 2018 travellife gecertificeerd. Dit certificaat is internationaal erkend en bedrijven moeten een proces doorlopen voor ze dit certificaat krijgen. Vacanceselect heeft dit met succes gedaan en tonen met dit certificaat aan dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en dit zowel extern als intern uitdragen.

Vervoer bij Vacanceselect

Bij Vacanceselect boek je een vakantie waar je zelf heen moet. Veel mensen kiezen nog steeds voor de auto als het meest voor de hand liggende vervoersmiddel, en opzich is dat logisch. Maar het is vaak niet het meest duurzame optie en Vacanceselect weet dit. Daarom hebben ze de handen ineen geslagen met partijen als Greenseats, waar je de volledige uitstoot van je CO2 uitstoot kan compenseren. Mocht je op locatie een auto willen huren dan kan dat bij Vacanceselect via Sunny Cars. Ook deze partij biedt de mogelijkheid om je CO2 uitstoot te compenseren. Ook moedigt Vacanceselect de reizigers aan om met bijvoorbeeld de trein naar de vakantiebestemming te gaan en hebben ze als doelstelling om in de nabij toekomst meer mogelijkheden aan te bieden om CO2 neutraal te reizen.

Duurzame Partners bij Vacanceselect

Vacanceselect werkt in het buitenland met partners en leverancier die zich niet schuldig maken aan elke vorm van bijvoorbeeld milieuvervuiling, omkoping, corruptie, kindermisbruik en kinderarbeid. De partner worden aangemoedigd om het verdiende geld te gebruiken in het beschermen van de flora, fauna en cultureel erfgoed. Ten slotte draagt Vacanceselect hier ook bij aan door geld te doneren aan goede doelen en reizigers advies te geven over welke souvenirs niet toegestaan zijn omdat ze in strijd zijn met de eerder genoemde regels.

Bekijk het aanbod van Vacanceselect