belvilla logo

√ Duurzame Vakantieparken

√ Prachtige Huisjes in heel Europa

Bekijk aanbod

Belvilla Vakantiehuizen

Belvilla vierde onlangs haar 40e verjaardag en daar waar de organisatie in 1980 begon als kleine onderneming, is het nu een van de grootste spelers op de Europese markt als het gaat om de verhuur van vakantiehuizen. Jaarlijks kiezen zo'n 660,000 duizend mensen uit verschillende landen voor een vakantie met Belvilla. De vakantiehuizen van Belvilla voldoen aan strenge eisen en door middel van interne en externe specialistische mensen hoopt Belvilla elke vakantie tot een unieke ervaring om te dopen.

Het aanbod van Belvilla

Het aanbod van Bellvilla is ontzettend divers. Met meer dan 40,000 vakantiehuizen in 20 landen is het duidelijk dat Belvilla een van de grotere aanbieders van Europa is. De huizen van Belvilla zijn overal terug te vinden. Of je nou dicht in het stadscentrum wil zitten of juist ver weg in de bergen of aan de kust, en of je nou met z'n tweeën gaat of met de hele familie, Belvilla heeft jouw ideale vakantiehuis op je favoriete bestemming. Daarnaast streeft Belvilla ernaar om jouw zoveel mogelijk privacy te geven tijdens je vakantie maar ter gelijke tijd ook dicht bij de bevolking te brengen, zodat je ook maximaal van de lokale cultuur kan genieten.

Duurzaamheid bij Belvilla

Ook Belvilla probeert haar klanten een zo'n duurzaam mogelijke vakantie aan te bieden. Zo biedt Belvilla meerdere vakantiehuizen aan waar je zelf verse streekproducten kan plukken en waar je van dichtbij de lokale cultuur kan beleven. Ook is Belvilla vakantiehuizen aan het realiseren die volledig CO2 neutraal zijn, en wordt er hard gewerkt om de bestaande vakantiehuizen te verduurzamen en zuinig om te gaan met water en elektriciteit.

Bekijk alle huizen van Belvilla