Logo Topparken

√ Bouwt Duurzame Vakantieparken

√ Green Key Duurzaamsheidcertificaat

Bekijk aanbod

De Vakantieparken van Topparken

Topparken is een oer-Hollands familiebedrijf opgericht in de jaren 70 en is inmiddels een begrip voor de Nederlandse vakantieganger. Topparken is enkel actief in Nederland, maar met het tiental parken onder het beheer van Topparken ben je alsnog gegarandeerd van een fantastische vakantie in eigen land. De parken liggen onder andere gelegen in gebieden als:

  • Natuurpark de Veluwe
  • De Achterhoek
  • De heuvels in het zuiden van Limburg
  • Langs de kust van het IJsselmeer

Kwaliteit, duurzaamheid en het bieden van een unieke ervaring staat hoog in het vaandel en klanten worden vaak gezien als belangrijk onderdeel van de organisatie. Topparken is van oudsher een familiebedrijf en ze proberen de klanten bij het bedrijf te betrekken. De missie van Topparken is om mensen te laten genieten van de waardevolle tijd die ze samen doorbrengen terwijl er rekening wordt gehouden met mens, milieu en natuur.

Green Key Gecertificeerd

Topparken is Green Key gecertificeerd. Dit Nederlandse keurmerk geeft aan dat Topparken die duurzaam ondernemen doorvoeren in de gehele bedrijfsvoering, zonder dat dit ten koste gaat van de beleving van de klanten. Topparken gaat als het gaat om duurzaamheid graag verder dan de door de overheid opgestelde minimale wettelijke eisen. Dit maakt Topparken een uitstekende keuze wanneer je opzoek bent naar een duurzaam uitje in eigen land.

Duurzaam op vakantie bij Topparken

Topparken draagt op verschillende gebieden bij aan het verduurzamen van vakanties en uitjes. Zo zijn bijna alle huisjes van het gas af en worden nieuwe vakantieparken voorzien van zonnepanelen. Ook worden nieuwe accommodaties gebouwd met duurzame materialen. Ook gaat Topparken in zee met duurzame leveranciers van bijvoorbeeld matrassen, beddengoed en koffiezetapparaten en meer. Zo wordt duurzaamheid op elk niveau van de accommodatie gegarandeerd zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Ten slotte investeert Topparken in duurzaamheid door alleen te werken met producten met een milieu keurmerk en steunen ze meerdere goede doelen en verenigingen.

Bekijk het het volledige aanbod van Topparken